(SFYU]M]ELMFV APXLVFLVOLMRV V[FELAVORVs - (SXvlga(Soxvlga(Smlujw Df}ugc(Slrw Es ((SAyxrfmervj(B,s, 2011)
(SDFPLMA VXRL[FLA DLA XRYV FYU]M]ELMFV DFPLMA VXRL[FLA DLA XR FP (B1998 (SFEAZLMFV VYPKJMFV MAL VFLVOLMJ EUAVJ V[FELAVORV MXLUL]P FLELMRL MAPRPFV DLA MXLULA ASR VMYUREFOA (BSCADA PROs
(SDFPLMA VXRL[FLA DLA XRYV FYU]M]ELMFV DFPLMA VXRL[FLA DLA XR FP (B1998 (SFEAZLMFV VYPKJMFV MAL VFLVOLMJ EUAVJ V[FELAVORV MXLUL]P FLELMRL MAPRPFV DLA MXLULA ASR VMYUREFOA (BSCADA PROs